Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013 horoszkóp

 Kos

A 2013-as év  nagyon sok változást hoz a Kosok életében. Ön hatalmas erővel keresi azokat a lehetőségeket, ahol valamilyen módon előtérbe kerül az Ön személyisége. Minden akadályt egyértelműen kihívásnak lát, és ezzel az élet minden területén találkozni fog 2013-ban, nem csupán a karrier terén, de a szerelemben és a társadalmi kapcsolataiban is. A Nap, a Hold, a Merkúr és az Uránusz a 4. házban áll, ami pozitív változásokat hozhat a családi életében. Az Univerzum segíteni fogja Önt, hogy minden tervét meg tudja valósítani, de ehhez Önnek is tennie kell!

Bika

2013 a Bika jegyűek számára a nagy erejű változások éve, úgy a magánélet és a munka, mint a társadalmi kapcsolatok területén. A legszembetűnőbb változás a Bika kommunikációs stílusában mutatkozik meg.  A Bika jegyű férfi vagy nő általában nagyon önfejű, makacs, és nehéz eltéríteni a saját igazától, sokszor csak ennek „köszönheti” a veszekedéseket, de 2013-ban, a Kígyó  évében mindez másként lesz. A Jupiter ereje  növekedést, gyarapodást hoz, akár egy új üzlet formájában, akár a már meglévő vállalkozás bővítése, gyarapodása következik be, de mindenképpen egy nem várt bevétel kopogtat az ajtón.

Ikrek

2013-ban a Kígyó éve az Ikrek jegyűek számára elsősorban a családi életben, és a párkapcsolatban hoz változásokat, de nem lesz eseménytelen az anyagi helyzete sem. 2013-ban vagy egy váratlan örökséghez jut vagy egy régóta húzódó bírósági pert nyer meg. Az Ikrek soha nem áll meg, mindig töri valamin a fejét. 2013-ban az alkotásé lesz a főszerep, naplóírásba kezd vagy regényt ír, de mindenképpen az írás és az alkotás kap központi szerepet. A jövő év elhozza az Ikrek számára azt a szabadságot is, amelyre régóta vágyik, és a nyár végén sikerül végre pihennie.

Rák

2013-ban a Rák életében az Uránusz bolygó hatására lehetőség adódik arra, hogy kiszakadjon a napi rutinból, hogy kiszabaduljon a „mókuskerékből”. A Kígyó évében ezt úgy teheti meg, ha felkutatja maga körül a hasonlóan gondolkodókat, és velük vitatja meg gondolatait. Kreatív ötleteiért elismerést fog kapni, ami feltölti Önt energiával. Kapcsolatában felmerülő problémákat, konfliktusokat ne fojtsa magába, inkább próbáljon megoldást találni rájuk. Kiránduljon sokat ebben az évben, töltsön minél több időt vízparton, mert ez az egészségének és a párkapcsolatának is jót tesz!

Oroszlán

Az oroszlán számára 2013 nagyon eseménydús, aktív év lesz, hiszen a következő év az élet minden területén változásokat mutat. Az év második felében lehetősége lesz pihenésre, kirándulásra, és ettől jobb lesz a kedve és közérzete. A kínai horoszkóp szerint 2013 a Kígyó éve lesz, amikor megvalósíthatjuk álmainkat. Egy régen dédelgetett álom most az Oroszlán számára is valóra válhat, de nagyon gyorsan kell döntenie, ami az Oroszlán számára nem könnyű, mivel sokszor nehezen tudja eldönteni mi a jó és mi a rossz. Nyugodtan forduljon segítségért barátaihoz, családjához, most számíthat támogatásukra!

Szűz

2013-ban a Szűz jegyűek nagyobb elánnal vetik bele magukat minden új feladatba, aminek hamar meg is lesz az eredménye. Anyagi helyzetében 2013 javulást mutat, végre pozitív irányba fordulnak pénzügyei, ami sajnos a Szűz jegyűekre általában nem jellemző, de a Kígyó éve szerencsét hoz a Szűznek. A család kerül a jövő évben a Szűz életének középpontjába, több időt tölt szeretteivel és partnerével mint korábban. Ön képes arra, hogy harmóniát teremtsen környezetében. 2013-ban a csillagok költözést is mutatnak, illetve idegen országot.

Mérleg

2013 a Mérleg számára igen fontos kérdéseket vet fel. Ki is Ön valójában, hol is van a helye a világban, mit kellene tennie a harmonikus életért. Környezete nehezen viseli, hogy a problémák megoldása helyett inkább a munkába veti bele magát. A Mérleg számára is tartogat pozitív meglepetéseket a Kígyó éve, de sajnos nem tudja ezt igazán élvezni, mert mindig a háttérben lévő problémákra koncentrál. Próbáljon meg 2013-ban lazítani egy kicsit, és arra törekedni ,hogy megtalálja a belső békét! Először saját magában kell rendeznie a dolgokat, utána tud csak környezete segíteni Önnek. Mi a megoldás? Járjon utána most!

Skorpió

A Skorpió számára 2013 változásokat tartogat és sok harcot, csatát jelez. A konfliktushelyzet kezelése nem ismeretlen a Skorpió jegyűek számára, hiszen e jegy szülöttei vonzzák a feszültséget. Májusban új társat találhat, aki olyan érzéseket ébreszt Önben, amilyeneket már nagyon régen nem érzett. Az év első felében költözést, új otthont jeleznek a csillagok. A Jupiter a 11. házban áll, ez a kommunikáció, az emberek segítésének háza. Csatlakozik egy olyan csoporthoz, amelynek tagjai azzal foglalkoznak, hogy embertársaikon segítenek. A Skorpió életcélja a segítségnyújtás, és Ön ezt megteszi még annak árán is, hogy közben saját magáról feledkezik meg.

Nyilas

A Nyilas mozgalmas élete 2013-ban még változatosabb lesz. Ön nem szeret megállni, mindig töri valamin a fejét, mindig „vadászna” és erre 2013-ban meg is lesz a lehetősége. A Kígyó évében a kommunikáció a legfontosabb a Nyilas számára. Minden egyes trófeához használja briliáns kommunikációs stílusát.  Rövid utazásokat és testvérével hosszú beszélgetéseket jeleznek a csillagok. A Neptunusz, a kapcsolatok bolygója azt mutatja, hogy sokkal mélyebben kellene megvizsgálnia kapcsolatait. Vegye észre bennük az értéket. Jó hír, hogy a nyár vége felé egy örökségre is számíthat.

Bak

A Bak 2013-ban is törekszik a tökéletességre, és ez az év segíti őt abban, hogy megvalósítsa céljait. Ehhez azonban kitartó és kemény munka szükséges. A Kígyó éve a karrierjében hozza el a nagy előrelépés lehetőségét. Nem megy majd ez nagyon könnyen, de Önben mindig van elég erő a céljai megvalósításához. Fogadja el, hogy van amikor a jó dolgok csak úgy megtörténnek, nem kell mindig mindent túl analizálni. Lepje meg magát valami újjal, vegyen egy új ruhát, vagy menjen el a kedvenc éttermébe. A befektetett pénz meg fog térülni. Márciusban nagyon figyeljen, hiszen olyasvalakivel fog találkozni, aki gyökeresen megváltoztatja életét.

Vízöntő

2013 mozgalmasnak és újdonsággal telinek mutatkozik a Vízöntő számára. Mindig, minden pillanatban számíthat majd valami újra, valami meglepőre, nem fog unatkozni ebben az évben. Szüksége is van erre, hiszen régóta nem történt semmi igazán érdekes az életében. Tavasszal lehetősége lesz egy új munkában kibontakoztatni kreativitását, alkotó kedvét. Az év vége felé pedig egy új kapcsolat tár fel új lehetőségeket.  Partnere megfejti a Vízöntő jellemzően bonyolult lelki világát, és meglátja Önben a szépet. Az év vége más szempontból is fontos lesz, osztalékot, jutalmat, nem várt pénzt kaphat munkahelyéről.

Halak

2013 a Halak csillagjegyűeknek elsősorban a lelkiek területén hoz változást. A Halak az a típus, aki mindig inkább saját magában vívódik ahelyett, hogy tudatná problémáit a külvilággal,  de 2013-ban végre lehetősége lesz, arra, hogy megtalálja a harmoniát a külvilág és belső gondolatai között. A környezete megismeri és értékeli pozitív tulajdonságait és hozzáértését. Ez egy nagyon jó hír az Ön számára, hiszen fontos az elismerés és az is, mit gondol Önről a környezete. A Neptun segíteni fogja Önt a helyes döntések meghozatalában. A Kígyó éve szerencsés év lesz a Halak számára, de ehhez szükség lesz az Ön kitartására is!

 
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Statisztika

Online: 1
Összes: 113631
Hónap: 1933
Nap: 43