Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Saját számod alapján fény derül arra, milyen vagy a szerelemben és kik illenek hozzád.

 

Hogyan tudod kiszámolni?

 

Egyszerű, csupán születésed idejének számait kell összeadnod.

 

Nézd csak!

 

Ha 1972. március 12-én születtél, akkor az 1+9+7+2+3+1+2 = 25 összeadást kell elvégezned.

Következő lépésben összeadod e két számot, így a 7 marad, mint „leleplező szám”.

 

1

 

Mindenben élen akarsz járni, hiszen számod is az első. Tanulásban, munkában, szerelemben felülmúlhatatlan vagy. A nehézségek izgalomba hoznak, ha túl könnyen érsz célhoz, elveszted iránta az érdeklődésedet. De ha kemény csatában te győzöl, bűbájos egyénné változol. Kimutatod a szerelmedet, ezer ötlettel kedveskedsz társadnak. Igaz, sokat vársz cserébe is. Csodálnia kell téged, állandóan veled foglalkozni. Mivel győztesnek születtél, a szerelemben sem csalódsz sohasem. Téged nem hagy el senki, ha egy kapcsolat véget ér, te leszel az, aki befejezi. Akaratosan és nagyon okosan valósítod meg terveidet. Sokan csodálnak és próbálnak a közeledbe férkőzni, de párodnak nincs oka a féltékenységre. Ha igazán megszeretsz valakit, akkor hű vagy ahhoz.

Kihez illik az egyes? Itt megtalálod!!!

 

 

2

 

Jobban szeretsz a háttérbe meghúzódni, mint a középpontban villogni. Erős társat keresel magad mellé, aki képes irányítani téged. Az ismeretlenekkel szemben először bizalmatlanul viselkedsz, mégis hamar rájönnek jó tulajdonságaidra, és hamar megkedvelnek. Nyugodt egyéniségre, hű, segítőkész barátra lelnek benned. Gyógyíthatatlan romantikusnak születtél, a szerelemben úgy élsz, mintha egy szép álomba csöppentél volna. Társadnak vigyáznia kell, nehogy felkeltse legapróbb gyanúdat is. Ha féltékeny leszel, elmúlik a varázs, s a mennyország pokollá változik.

Kihez illik a kettes? Itt megtalálod!!!

 

3

 

Szerencsés szám befolyása alatt állsz. Főleg a művészetek terén emelkedsz ki, hatalmas tehetség szorult beléd. Optimizmusod még sikertelenségeid ellenére sem törik meg. Igaz, ezzel nem is kell gyakran szembenézned, hiszen legtöbbször eléred, amit kitűzöl magad elé.

Társadnak ébren kell tartania érdeklődésedet, ha unalmas, sótlan lenne, akkor azonnal szakítasz vele. A szerelem kitölti az életed nagy részét, teljes odaadással veted bele magad egy kapcsolatba. Egyetlen hibád: nehezen bírsz egyetlen ember mellett megmaradni, szükséged van a változásra.

Kihez illik a hármas? Itt megtalálod!!!

4

 

Számodra a barátság szent dolog. Kitűnő társ válik belőled. Akit megszeretsz, ahhoz kedves, megértő és a hűség mintapéldánya vagy. A kalandokat messze elkerülöd, csak a komoly szándékú egyéneket engeded közel magadhoz. S hogy meggyőződj gondolataik tisztaságáról, próbára teszed érzéseiket.

Barátnak sem kívánhat jobbat nálad senki. Foglalkozol mások gondjaival, meghallgatod őket és őszintén segíteni próbálsz. A gyengéket védelmezed, harcolsz az igazságért. Sokszor kérik ki tanácsodat, véleményedet. Nem felejted el ígéreteidet, pontos és módszeres vagy. E sok jó tulajdonságod ellenére a másik neműek nem rajonganak érted, inkább a barátságodat keresik. Hiányzik belőled valami … Hogy mi az? Könnyedség, néhány rossz tulajdonság… Ki tudja

 

Kihez illik a négyes? Itt megtalálod!!!

 

5

 

Gratulálok, az ötös, amely téged befolyásol, a szenvedély száma. E téren sohasem lesznek nehézségeid. Szereted a veszélyeket, nem félsz a kockázattól. A kalandokat keresed, s meneküljenek előled, akik tartós kapcsolatra vágynak. Több helyen is érdekelt vagy egy időben, s ha az egyik kapcsolat véget ér, búsulni sincs időd, kedvedre, máris egy másik kapcsolatban találod magad. Nem viseled el, ha szabadságodban akadályozni próbálnak.

Féltékeny sem leszel, amíg nincsen különösebb okod rá. Akkor is csak büszkeséged háborog, nem félsz attól, hogy elveszíted a másikat. Bármilyen helyzetben fel tudod hívni magadra a figyelmet, s azt meg is teszed haladéktalanul…

 

Ki illik az ötöshöz? Itt megtalálod!!!

6

 

A békét, a nyugalmat keresed az életben. A mély érzelmeket nagyra becsülöd. A szerelem számodra nem a testi kapcsolatban merül ki, sokkal fontosabb számodra a megértés, a biztonság. Természeted jólelkű, romantikus embernek mutat téged. A veszekedések során inkább engedsz a másik ember akaratának, mintsem tovább folytassátok a vitát. Ha a másik boldog, akkor te is jól fogod érezni magad. Az erőszakot megveted, a mozikban, ha lehet a szerelmes, érzelmes filmeket választod. Viszont ha valaki megbánt téged, annak nem bocsátasz meg egy életen át.

 

Ki illik a hatoshoz? Itt megtalálod!!!

 

7

 

A hetes híres szám. Minden mesében, legendában valami varázslatos, valami boszorkányos bújt meg mögötte. Természetedet is érdekesen befolyásolja, különlegessé teszi. Nehéz előre kiszámolni tetteidet, kitalálni gondolataidat. Külsőre és lelkileg is különbözöl másoktól. Az asztrológia és más okkult tudományok erős befolyást gyakorolnak rád. Ellenállhatatlannak tart a másik nem, azt hódítod meg, akihez kedved van. Szenvedélyesen szereted társadat, de nem tűrőd, ha a szabadságodat korlátozza. Nem hallgatsz senki véleményére, a téged érintő kérdésekben kizárólag te döntesz, nem engeded senkinek, hogy abba beleszóljon.

 

Ki illik az heteshez? Itt megtalálod!!!

 

8

 

E szám befolyása a siker felé vezet téged. Soha semmit nem bízol a véletlenre. Ha valaki felkelti érdeklődésedet, azt bármi áron meghódítod. Minél elérhetetlenebbnek tűnik, annál inkább harcolsz érte. Kívülről hidegnek, számítónak látszol, elrejted szenvedélyes lelkedet. Nehezen nyílsz ki és mutatod meg érzéseidet, de ha biztossá válsz a másik szerelmét illetően, kedves és érzékeny ember lesz belőled. Álarcod ekkor lehullik, s ha a féltékenységre okod lenne, akkor szerepedet teljesen elfelejted. Sajnos viharos szakításokat is eredményezhet ez. Kevesen szeretik, ha ok nélkül jeleneteket rendeznek nekik. De a kitörések után gyors kibékülés is jöhet, hamar megnyugszol újra.

Szerelmi életed természeted tükre lehetne: mindent akarsz, s ha lehetséges, azonnal.

 

Ki illik a nyolcashoz? Itt megtalálod!!!

 

9

 

A kilences is varázslatos szám. Különleges adottságokkal rendelkezik az, akit e szám befolyásol. Megérzéseid csalhatatlanok. A szerelemben a romantika, az érzelmek vezérelnek. Nagyon fontos számodra az első benyomás, ennek alapján komoly véleményt formálsz emberekről. Minden kalandba gondolkodás nélkül beleugrasz, legyen az bármilyen veszélyes is. Egy szótlan, unalmas társ lebetegít téged. Szereted a kisebb összetűzéseket, amely után édes a kibékülés. Épp ezért megfontolod, mielőtt hosszabb kapcsolatba kezdesz valakivel. A féltékenységet egyszerűen nem érted, ha szabadságodat korlátozni próbálja bárki, menekülésre fogod a dolgot. Véleményed szerint egy kis kaland nem jelent semmit, említésre sem méltó, nem lehet hűtlenségnek nevezni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Facebook


Statisztika

Online: 1
Összes: 120918
Hónap: 2061
Nap: 82